Dulcey 35% sjokolade, 250 g

Dulcey 35% sjokolade, 250 g

249 kr
Få på lager

Med Valrhona Dulecy 35% får du en lys sjokolade, som er skapt ved å karamellisere melkesukkeret i hvit sjokolade. Sjokoladen får en fin karamellfarge og smaken får hint av smørbakte kjeks, karamell og dulce de leche, men også en diskret salt smak som gir sjokoladen en god balanse. Perfekt til å lage praliner, bake eller til en god dessert som imponerer gjestene. Fås i to forskjellige størrelser, 250 gram eller 1 kilo.

Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Tain-L’Hermitage i Syd-Frankrike. I dag er de en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.

 

Fri frakt over 600 kr*
365 dagers åpent kjøp
Eksperter siden 2005
Dulcey 35% sjokolade, 250 g

Med Valrhona Dulecy 35% får du en lys sjokolade, som er skapt ved å karamellisere melkesukkeret i hvit sjokolade. Sjokoladen får en fin karamellfarge og smaken får hint av smørbakte kjeks, karamell og dulce de leche, men også en diskret salt smak som gir sjokoladen en god balanse. Perfekt til å lage praliner, bake eller til en god dessert som imponerer gjestene. Fås i to forskjellige størrelser, 250 gram eller 1 kilo.

Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Tain-L’Hermitage i Syd-Frankrike. I dag er de en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.

 

Ingredienser:
Kakaosmør, sukker, SØTMELKEPULVER, SKUMMET MELKEPULVER, VALLE, SMØR, emulgator: solsikkeecitin, naturlig vaniljeekstrakt. Kan inneholde spor av nøtter og soya.

Næringsinnhold per 100 gram:
Energi 602 kcal/2506 kJ
Fett 43 g
- derav mettede fettsyrer 26 g
Karbohydrater 45 g
- derav sukkerarter 45 g
Protein 8 g
Salt 0,52 g

Oppbevaring:

Oppbevares tørt, mørkt og kjølig. Optimal oppbevaringstemperatur 16-18 grader. Holdbarhet 120 dager i uåpnet emballasje.

  • Lag utrolige karamelldesserter
  • Hint av smørkjeks & dulce de leche
  • Fin til baking og praliner