Karbonstål Wokpanne, 33 cm

11%

Karbonstål Wokpanne, 33 cm

399 kr449 kr
Prisen er gyldig i:
0d
:
00m
:
00s

Wokpanne i stilig design fra Mareld. Wokpannen er laget av slitesterkt karbonstål og fungerer på alle varmekilder, inkludert induksjonsplater. Varemerket Mareld er utviklet og kvalitetssikret i Sverige, fokus ligger på å kombinere skandinavisk design med høy kvalitet og god funksjonalitet.

Ved første gangs bruk må pannen brennes inn. Gjør dette:

  1. Rengjør stekepannen med varmt vann.
  2. Hell så i ca 1 mm matolje og varm opp til oljen begynner å ryke. Bunnen skal bli litt brun.
  3. Hell ut oljen og tørk av med kjøkkenpapir. Nå er den klar til bruk. Jo mer den brukes, jo bedre blir den.

Øk levetiden til stekepannen ved å følge vedlikeholds instruksjonene for karbonstål.

Vedlikeholds instruksjoner:

Vask Mareld-pannen med varmt vann (uten vaskemiddel). La så pannen tørke på en plate med svak varme. Smør deretter wokpannen med matolje og plasser på en plate med middels varme. Når pannen har absorbert fettet, smør den på nytt. Det er lurt å gjenta prosedyren til pannen ikke lenger absorberer matfettet.

Fri frakt over 600 kr*
365 dagers åpent kjøp
Eksperter siden 2005
Anmeldelser
4.3 Basert på 6 anmeldelser
kent Å
pen solid god størrelse, noe tung
Oversatt fra Svensk
Marco R
Marco Ragni
God kvalitet, rask levering, god pris. Jeg kommer til å kjøpe fra dem i fremtiden.
Oversatt fra Svensk
henrik a
fin wok
Oversatt fra RO
Erik J
Stabil konstruksjon og materialet føles solidt. Relativt stor bunnflate, noe som gjør den praktisk for induksjon. Avtagbart håndtak som gjør at den kan brennes inn i ovn på høy varme, noe jeg synes gir bedre resultat.
Oversatt fra Svensk
Karbonstål Wokpanne, 33 cm

Wokpanne i stilig design fra Mareld. Wokpannen er laget av slitesterkt karbonstål og fungerer på alle varmekilder, inkludert induksjonsplater. Varemerket Mareld er utviklet og kvalitetssikret i Sverige, fokus ligger på å kombinere skandinavisk design med høy kvalitet og god funksjonalitet.

Ved første gangs bruk må pannen brennes inn. Gjør dette:

  1. Rengjør stekepannen med varmt vann.
  2. Hell så i ca 1 mm matolje og varm opp til oljen begynner å ryke. Bunnen skal bli litt brun.
  3. Hell ut oljen og tørk av med kjøkkenpapir. Nå er den klar til bruk. Jo mer den brukes, jo bedre blir den.

Øk levetiden til stekepannen ved å følge vedlikeholds instruksjonene for karbonstål.

Vedlikeholds instruksjoner:

Vask Mareld-pannen med varmt vann (uten vaskemiddel). La så pannen tørke på en plate med svak varme. Smør deretter wokpannen med matolje og plasser på en plate med middels varme. Når pannen har absorbert fettet, smør den på nytt. Det er lurt å gjenta prosedyren til pannen ikke lenger absorberer matfettet.

  • Et svensk kvalitetsmerke
  • Laget i holdbart karbonstål
  • Virker på alle varmekilder
mareld-wok-33-cm-kulstaal-7-0057-49595-7