Lyonnaise Stekepanne Karbonstål 20 cm

Lyonnaise Stekepanne Karbonstål 20 cm

399 kr

Stekepanner av lyonnaisetypen er kraftige karbonstålpanner som brukes i franske restaurantkjøkken og hushold. En fordel med karbonstålpannene er at de er lettere enn støpejernspannene. De er ikke blanke, men grove og blir svartere innvendig/bedre jo mer de brukes. Rengjør med noen dråper oppvaskmiddel og varmt vann.

Karbonstålet tilsetter jern til maten hvilket gir naturlig jernberiket mat.

Før pannen tas i bruk første gang er det viktig å steke den inn:
Rengjør pannen med mye varmt vann. Hell i ca 1 mm matolje og varm i 5 minutter. Hell ut oljen og tørk med et kjøkkenhåndkle. Pannen er så klar til bruk. Tåler ikke oppvaskmaskin.

Våre lyonnaise stekepanner er garantert fri for giftige stoffer.

Fungerer på alle varmekilder, inklusiv induksjon. Vær forsiktig med styrken på inkusjonskomfyren da for kraftig varme kan gjøre at pannen slår seg. Hell ikke kaldt vann i en varm panne.

Fri frakt over 600 kr*
365 dagers åpent kjøp
Eksperter siden 2005
Anmeldelser
4.3 Basert på 39 anmeldelser
Jens A
Jba
Perfekt når man skal steke litt mindre mengde! Fungerer kjempebra etter innbrenning!
Oversatt fra Svensk
Hanne N
Claes B
Kolstål er konge
Perfekt for en ekte kokk. Det finnes ikke noe bedre enn kolstål, se en YouTube-video om håndtering og vedlikehold så har du en non-stick panne som ikke vil forgifte deg sakte!
Oversatt fra Svensk
Åsa W
Vanskelig å brenne inn
Mye vanskeligere å brenne inn og vedlikeholde enn jeg hadde forestilt meg. Skulle ønske jeg hadde kjøpt en keramisk stekepanne i stedet.
Oversatt fra Svensk
Lyonnaise Stekepanne Karbonstål 20 cm

Stekepanner av lyonnaisetypen er kraftige karbonstålpanner som brukes i franske restaurantkjøkken og hushold. En fordel med karbonstålpannene er at de er lettere enn støpejernspannene. De er ikke blanke, men grove og blir svartere innvendig/bedre jo mer de brukes. Rengjør med noen dråper oppvaskmiddel og varmt vann.

Karbonstålet tilsetter jern til maten hvilket gir naturlig jernberiket mat.

Før pannen tas i bruk første gang er det viktig å steke den inn:
Rengjør pannen med mye varmt vann. Hell i ca 1 mm matolje og varm i 5 minutter. Hell ut oljen og tørk med et kjøkkenhåndkle. Pannen er så klar til bruk. Tåler ikke oppvaskmaskin.

Våre lyonnaise stekepanner er garantert fri for giftige stoffer.

Fungerer på alle varmekilder, inklusiv induksjon. Vær forsiktig med styrken på inkusjonskomfyren da for kraftig varme kan gjøre at pannen slår seg. Hell ikke kaldt vann i en varm panne.

  • Fungerer på alle varmekilder
  • Utvikler en vakker og unik farge
  • Finnes i flere størrelser
Lyonnaise Stekpanna Kolstål 20 cm
Loading...