
Lyonnaise Stekepanne Karbonstål 20 cm
Stekepanner av lyonnaisetypen er kraftige karbonstålpanner som brukes i franske restaurantkjøkken og hushold. En fordel med karbonstålpannene er at de er lettere enn støpejernspannene. De er ikke blanke, men grove og blir svartere innvendig/bedre jo mer de brukes. Rengjør med noen dråper oppvaskmiddel og varmt vann.
Karbonstålet tilsetter jern til maten hvilket gir naturlig jernberiket mat.
Før pannen tas i bruk første gang er det viktig å steke den inn:
Rengjør pannen med mye varmt vann. Hell i ca 1 mm matolje og varm i 5 minutter. Hell ut oljen og tørk med et kjøkkenhåndkle. Pannen er så klar til bruk. Tåler ikke oppvaskmaskin.
Våre lyonnaise stekepanner er garantert fri for giftige stoffer.
Fungerer på alle varmekilder, inklusiv induksjon. Vær forsiktig med styrken på inkusjonskomfyren da for kraftig varme kan gjøre at pannen slår seg. Hell ikke kaldt vann i en varm panne.
Mer informasjon om Lyonnaise Stekepanne Karbonstål 20 cm
- Merke: Garcima
- Kategori: Stekepanner
- Artikkelnummer38020
- Leverandørens artikkelnummer: GAR88220
- Tåler oppvaskmaskin: Nei
- Farge: Stål
- Materiale: Karbonstål
- Størrelse: 20 cm.
- Fungerer på induksjon: Ja
- Vekt:0.9 kg
Jens
seks dagar sidan
Perfekt når man skal steke litt mindre mengde! Fungerer kjempebra etter innbrenning!
Hanne
ti dagar sidan
Claes
ein månad sidan
Perfekt for en ekte kokk. Det finnes ikke noe bedre enn kolstål, se en YouTube-video om håndtering og vedlikehold så har du en non-stick panne som ikke vil forgifte deg sakte!
Åsa
fire månader sidan
Mye vanskeligere å brenne inn og vedlikeholde enn jeg hadde forestilt meg. Skulle ønske jeg hadde kjøpt en keramisk stekepanne i stedet.
Christofer
fem månader sidan
Brukt på induksjonstopp, fungerer bra, men varmespredningen blir nok best på en gasskomfyr siden den er ganske tynn.
Finn
sju månader sidan
Brent inn i den, så nå fungerer den perfekt.

