Lyonnaise Stekepanne Karbonstål 26 cm

Lyonnaise Stekepanne Karbonstål 26 cm

549 kr
(46)

Stekepanner av lyonnaisetypen er kraftige karbonstålpanner som brukes i franske restaurantkjøkken og hushold. En fordel med karbonstålpannene er at de er lettere enn støpejernspannene. De er ikke blanke, men grove og blir svartere innvendig/bedre jo mer de brukes. Rengjør med noen dråper oppvaskmiddel og varmt vann.

Karbonstålet tilsetter jern til maten hvilket gir naturlig jernberiket mat.

Før pannen tas i bruk første gang er det viktig å steke den inn:
Rengjør pannen med mye varmt vann. Hell i ca 1 mm matolje og varm i 5 minutter. Hell ut oljen og tørk med et kjøkkenhåndkle. Pannen er så klar til bruk. Tåler ikke oppvaskmaskin.

Våre lyonnaise stekepanner er garantert fri for giftige stoffer.

Fungerer på alle varmekilder, inklusiv induksjon. Vær forsiktig med styrken på inkusjonskomfyren da for kraftig varme kan gjøre at pannen slår seg. Hell ikke kaldt vann i en varm panne.

Fri frakt over 600 kr*
365 dagers åpent kjøp
Eksperter siden 2005
Anmeldelser
4.4 Basert på 46 anmeldelser
Urban H
Sånn passe
Synes den var vanskelig å brenne inn. Spesielt på en induksjonstopp. Fungerer sikkert bedre på gasskomfyr.
Oversatt fra Svensk
Mikael J
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd med kjøpet. Lett å brenne inn. Lagde fantastiske pannekaker i pannen. Ingenting setter seg fast. :)
Oversatt fra Svensk
Ole Martin B
Veldig mye stekepanne for pengene, fungerer meget bra!
Peter N
Bra kolstålspanne
Veldig fornøyd med stekepannen. Siden det er en kolstålspanne, krever den litt kjærlighet i form av innbrenning. Jeg gjorde som jeg pleier, varmet den på gass og smurte med tynne lag olje til overflaten ble mørk. Brukte den senest i dag da jeg brunet kjøtt til en gryte. Fungerte utmerket og rengjøres enkelt med varmt vann!
Oversatt fra Svensk
Lyonnaise Stekepanne Karbonstål 26 cm
(46)

Stekepanner av lyonnaisetypen er kraftige karbonstålpanner som brukes i franske restaurantkjøkken og hushold. En fordel med karbonstålpannene er at de er lettere enn støpejernspannene. De er ikke blanke, men grove og blir svartere innvendig/bedre jo mer de brukes. Rengjør med noen dråper oppvaskmiddel og varmt vann.

Karbonstålet tilsetter jern til maten hvilket gir naturlig jernberiket mat.

Før pannen tas i bruk første gang er det viktig å steke den inn:
Rengjør pannen med mye varmt vann. Hell i ca 1 mm matolje og varm i 5 minutter. Hell ut oljen og tørk med et kjøkkenhåndkle. Pannen er så klar til bruk. Tåler ikke oppvaskmaskin.

Våre lyonnaise stekepanner er garantert fri for giftige stoffer.

Fungerer på alle varmekilder, inklusiv induksjon. Vær forsiktig med styrken på inkusjonskomfyren da for kraftig varme kan gjøre at pannen slår seg. Hell ikke kaldt vann i en varm panne.

  • Fungerer på alle varmekilder
  • Utvikler en vakker og unik farge
  • Finnes i flere størrelser
Lyonnaise Stekpanna Kolstål 26 cm