Lyonnaise Stekepanne Karbonstål 28 cm

Lyonnaise Stekepanne Karbonstål 28 cm

599 kr

Stekepanner av lyonnaisetypen er kraftige karbonstålpanner som brukes i franske restaurantkjøkken og hushold. En fordel med karbonstålpannene er at de er lettere enn støpejernspannene. De er ikke blanke, men grove og blir svartere innvendig/bedre jo mer de brukes. Rengjør med noen dråper oppvaskmiddel og varmt vann.

Karbonstålet tilsetter jern til maten hvilket gir naturlig jernberiket mat.

Før pannen tas i bruk første gang er det viktig å steke den inn:
Rengjør pannen med mye varmt vann. Hell i ca 1 mm matolje og varm i 5 minutter. Hell ut oljen og tørk med et kjøkkenhåndkle. Pannen er så klar til bruk. Tåler ikke oppvaskmaskin.

Våre lyonnaise stekepanner er garantert fri for giftige stoffer.

Fungerer på alle varmekilder, inklusiv induksjon. Vær forsiktig med styrken på inkusjonskomfyren da for kraftig varme kan gjøre at pannen slår seg. Hell ikke kaldt vann i en varm panne.

Fri frakt over 600 kr*
365 dagers åpent kjøp
Eksperter siden 2005
Anmeldelser
4.3 Basert på 39 anmeldelser
Olaf J
Veldig fornøyd med pannen. En glede å bruke.
Oversatt fra Svensk
Anders M
Fungerer kanon
Det tok litt tid med mye røyk å steke den inn, men nå har jeg brukt den noen ganger til å steke forskjellige ting, og den har ennå ikke brent seg fast. Håper på et langt liv. Den var litt mindre i bunnflaten enn jeg hadde tenkt.
Oversatt fra Svensk
Flemming T
Etter å ha "bakt" pannen i ovnen, og noen ganger på komfyren, blir jeg mer og mer fornøyd med den. Den lager eggerøre, speilegg uten problemer. I kveld ble det fiskekaker, og ingenting sitter fast. Litt vanskelig i starten, men nå en god panne.
Oversatt fra Dansk
Charlotte L
Etter å ha patinert pannen er den fantastisk å steke på, og lett å rengjøre. Det er også en fordel at den ikke er så tung når man har blitt en eldre dame.
Oversatt fra Dansk
Lyonnaise Stekepanne Karbonstål 28 cm

Stekepanner av lyonnaisetypen er kraftige karbonstålpanner som brukes i franske restaurantkjøkken og hushold. En fordel med karbonstålpannene er at de er lettere enn støpejernspannene. De er ikke blanke, men grove og blir svartere innvendig/bedre jo mer de brukes. Rengjør med noen dråper oppvaskmiddel og varmt vann.

Karbonstålet tilsetter jern til maten hvilket gir naturlig jernberiket mat.

Før pannen tas i bruk første gang er det viktig å steke den inn:
Rengjør pannen med mye varmt vann. Hell i ca 1 mm matolje og varm i 5 minutter. Hell ut oljen og tørk med et kjøkkenhåndkle. Pannen er så klar til bruk. Tåler ikke oppvaskmaskin.

Våre lyonnaise stekepanner er garantert fri for giftige stoffer.

Fungerer på alle varmekilder, inklusiv induksjon. Vær forsiktig med styrken på inkusjonskomfyren da for kraftig varme kan gjøre at pannen slår seg. Hell ikke kaldt vann i en varm panne.

  • Fungerer på alle varmekilder
  • Utvikler en vakker og unik farge
  • Finnes i flere størrelser
garcima-lyonnaise-stegepande-kulstofstaal-gar88228-38017-2
Loading...