Gourmetstål

Med et gourmetstål kan du ta matlagingen til neste nivå! Enten du vil bake pizza med sprø bunn, grille smashburgere med perfekt stekeskorpe eller lage en saftig biff, er et gourmetstål et fantastisk verktøy. Det leder varme ekstremt effektivt og gir en jevn, høy temperatur for best mulig resultat. Bruk det i ovnen, på komfyren eller direkte på grillen.

DET BESTE MED GOURMETSTÅL

Med Gourmetstål oppgraderer du den vanlige hjemmeovnen din til å kunne generere varme lik en vedfyrt ovn. Dette gir deg muligheten til å lage restaurantpizza på så lite som 2 minutter. Grunnen til at du kan oppnå så høy varme er at du utnytter ovnens grillelement maksimalt. Stålet plasseres høyt oppe i ovnen på en vanlig ovnsrist, og grillfunksjonen settes på maks effekt. Stålet absorberer grillelementenes tusengrader varme og kan nå en overflatetemperatur på opptil 400 grader.

Gourmetstål kan også brukes på grillen, ikke bare til pizza, men også som en utmerket stekeplate. Takket være de solide dimensjonene holder stålet høy temperatur uansett hvilke råvarer du legger på, noe som gir et overlegent stekeresultat – maten blir stekt og ikke kokt. Alle Gourmetstål-produktene er laget av varmvalset stål fra Kiruna, som skjæres ut og sluttbehandles i Västerbotten. Når du skal velge riktig modell, er det viktig å vite at alle variantene gir like imponerende resultater.

Norrland – for den som vil ha det beste

Den beste modellen, og den vi anbefaler, er Norrland. Det som gjør den helt unik, er den spesielle overflaten som er skapt gjennom sandblåsing. De små fordypningene og forhøyningene på overflaten gir en større kontaktflate og økt lufttilførsel, noe som skaper den høyeste effekten av alle modellene.

Resultatet? Den beste varmen på markedet. Dette gjør at du har nok lagret varme/energi til å bake pizza og brød uten pauser – perfekt for større selskaper.

  • Vekt: 9 kg

  • Tykkelse: 1 cm

  • Størrelse: 33 x 37 cm

  • Overflate: Sandblåst

Classic – det prisgunstige alternativet for store selskaper

Classic er grunnmodellen med ubegrenset kapasitet, men uten den spesielle overflatebehandlingen til Norrland-modellen. Den holder likevel nok varme til at du kan steke pizzaer på løpende bånd.

  • Vekt: 9 kg

  • Tykkelse: 1 cm

  • Størrelse: 33 x 37 cm

  • Overflate: Slipt

Lett – den lettere modellen

Dersom vekten er en utfordring, finnes Light-modellen, som med sine 5,5 kg passer perfekt til vanlige husholdninger. Modellen gir samme gode resultat som de tykkere variantene, men er mye lettere å håndtere.

Den har imidlertid en begrensning i hvor mange pizzaer eller brød du kan bake etter hverandre. Light-modellen kan håndtere ca. 1,5 liter deig eller 4–5 pizzaer før stålet må varmes opp igjen i ca. 10 minutter, deretter kan du fortsette å bruke det.

  • Vekt: 5,5 kg

  • Tykkelse: 0,6 cm

  • Størrelse: 33 x 37 cm

  • Overflate: Slipt

Gourmetstål

Ved kun å bruke lokale virksomheter i produksjonen og eksklusivt stål fra Nord-Sverige, er Gourmetstål en av de beste stålproduktene for både baking og matlaging. Deres pizzastål har for eksempel 18 ganger bedre varmeledningsevne enn en vanlig pizzastein. I tillegg er stålet uknuselig, i motsetning til en pizzastein. Med Gourmetstål oppgraderer du ovnen din til en varmekapasitet på 420 grader, noe som er mulig takket være stålets evne til å absorbere, lagre og fordele varme.

Produktene fungerer utmerket både på gass-/kullgrill og på induksjonstopp. Men Gourmetstål er ikke bare for pizza – det er også perfekt for hamburgere, grønnsaker, kjøtt, fisk og mye mer. Alle modellene fra Gourmetstål er overflatebehandlet, noe som gir økt varmeopptaksevne og en naturlig non-stick-overflate.

Gourmetstål