)
Snickersfudge
Du trenger:
300 g melkesjokolade
4 dl sukker
5 dl kremfløte
4 dl lys sirup
3 ss kakao
2 dl salte peanøtter
½ dl karamellsaus
Spiselig gullpulver
Slik gjør du:
Start med å finhakke melkesjokoladen.
Mål opp sukker, kremfløte, lys sirup og kakao i en kjele. Kok opp blandingen til 125 grader. Rør forsiktig for å unngå at det brenner seg.
Ta kjelen av varmen og rør inn den hakkede sjokoladen til alt er smeltet og blandingen er jevn.
Kle en form på 33 x 22,5 cm med bakepapir.
Hell fudgen i formen og fordel den ut til et jevnt lag.
Dryss over de salte peanøttene, og la fudgen avkjøles i romtemperatur før du setter den i kjøleskapet for å stivne helt.
Ringle over karamellsaus og pynt eventuelt med spiselig gullpulver.
Skjær fudgen i porsjonsbiter og nyt!