Snickersfudge

Snickersfudge

Du trenger:

  • 300 g melkesjokolade

  • 4 dl sukker

  • 5 dl kremfløte

  • 4 dl lys sirup

  • 3 ss kakao

  • 2 dl salte peanøtter

  • ½ dl karamellsaus

  • Spiselig gullpulver

Slik gjør du:

  1. Start med å finhakke melkesjokoladen.

  2. Mål opp sukker, kremfløte, lys sirup og kakao i en kjele. Kok opp blandingen til 125 grader. Rør forsiktig for å unngå at det brenner seg.

  3. Ta kjelen av varmen og rør inn den hakkede sjokoladen til alt er smeltet og blandingen er jevn.

  4. Kle en form på 33 x 22,5 cm med bakepapir.

  5. Hell fudgen i formen og fordel den ut til et jevnt lag.

  6. Dryss over de salte peanøttene, og la fudgen avkjøles i romtemperatur før du setter den i kjøleskapet for å stivne helt.

  7. Ringle over karamellsaus og pynt eventuelt med spiselig gullpulver.

  8. Skjær fudgen i porsjonsbiter og nyt!