)
Skogens limonade
Med epple, vintergran og fjellfuru.
Du trenger:
1 kg syrlige norske vinterepler
1 ts askorbinsyre
0,5 dl sukkerlake av granskudd
1 ss sukkerlake av fjellkvann
Sukkerlake av granskudd
1 dl granbar
4 dl sukkerlake 50/50
1 ts askorbinsyre (hvis du vil beholde den fine grønnfargen)
Sukkerlake av fjellkvann
1 ss fjellkvann-rot
2 dl vann
2 dl sukker
Slik gjør du
Sukkerlake av granskudd
Ha alle ingrediensene i en kraftig blender og blend på høyeste innstilling til en jevn grønn farge.
Siles gjennom en silduk og over i et dørslag.
Oppbevares i kjøleskap
Sukkerlake av fjellkvann
Kok opp vann og sukker, tilsett fjellkvann-rot og ta av varmen.
La det trekke i romtemperatur i 24 timer.
Siles og oppbevares i kjøleskapet