Rulltårtebotten till minitårtor

Rullekakebunn til minikaker

De her minikakenehar toppet med sjokoladefyll og marengs, bjørnebær og pistasjnøtter og den tredje med krem og pasjonsfrukt. Entyllsetter bra å ha når noe skal dekoreres med krem. Velg gjerne et med tyllkobling så du enkelt kan bytte tyll uten å bytte sprøytepose.

Du trenger

  • 3 stk egg

  • 1½ dl sukker

  • 1 ts vaniljesukker

  • 2 dl potetmel

  • 1 ts bakepulver

  • ½ dl vann, varmt

  • Smør til formen

  • Strøsukker til vending av bunnen

Instruksjoner

Bunn

  1. Sett ovnen på 250 grader.

  2. Kle et stekebrett med bakepapir og pensle smør på papiret.

  3. Visp egg og sukker luftig.

  4. Bland mel og bakepulver, vend det inn i røren.

  5. Tilsett kokende vann og rør sammen.

  6. Hell røren i pannen og fordel jevnt.

  7. Stek midt i ovnen i ca 4 minutter, følg med for det går raskt.

  8. Strø sukker over kaken, legg et bakepapir over og snu bunnen opp på et gitter.

  9. Dra forsiktig bort bakepapiret som har vært i ovnen. La bunnen avkjøle helt under et bakeklede.

  10. Velg størrelse på utstikkeren og ta ut små kakebunner.