)
Rabarbradrink med kokosskum
Vårens og sommerens antagelig mest smakfulle drink. Syrlig og søt møtes i en perfekt kombinasjon. Heng deg på skum-trenden – her er det bare fantasien som setter grenser for smakene!
Kokosskum
Du trenger
2 dl kokoskrem
½ kopp sukker
Slik gjør du
Bland kokoskrem og sukker i en kjele. La det koke under omrøring til sukkeret smelter, hell over i en mugge og sett det i kjøleskapet til det er helt avkjølt.
Hell den kalde kokosblandingen i en sifon, lad opp shaken, shake og la det stå i romtemperatur mens du blander drinken.
Rabarbrasirup (ca 4 dl)
Du trenger
300 g rabarbra
3 dl sukker
evt ½ dl vann
Gjør slik:
Skyll og finhakk rabarbraen.
Ha det oppi en kjele sammen med sukker og vann.
La det småkoke til rabarbraen er myk, ca 10 minutter. Rør om nå og da.
Mos eller blend rabarbraen og press det gjennom en finmasket sil til du har en helt jevn sirup.
Hell sirupen over i en mugge og la det avkjøles.
Drink
Du trenger
5 cl gin
3 cl rabarbrasirup
2 cl sitron
Is
Slik gjør du
Press sitronen.
Hell rabarbrasirup, gin, sitronsaft og is i en shaker.
Shake drikken mens den er kald.
Ha I store isbiter i to glass og sil drikken over i glasset.
Hell over kokos-skummet.
Nyt det på en herlig varm dag, helst ute