
Kantarellskive med västerbottensost, røkt elgehjerte og pepperrot
2
brødskiver
Du trenger
2 skiver lyst brød
Olje
1 stor klump smør
200 g kantareller
0,5 dl finhakket gul løk
2 ss sherry
3 dl fløte
Salt
Svart pepper
Revet Västerbottensost
Noen tynne skiver røkt elgehjerte
Revet pepperrot
Hakket persille
Slik lager du den
Stek brødskivene i olje og smør til de er gyldne.
Del opp og rens kantarellene. Finhakk løken.
Legg en klump smør i stekepannen og la det få litt farge. Legg i soppen og salte og peppre litt.
Tilsett løk, stek sånn at soppen får litt farge og at løken mykner. Hell på sherryen og la den koke inn, hell på fløten og la alt koke sammen til en gryte.
Legg opp soppblandingen på brødet, topp med de røkte skivene med elgehjerte, revet västerbottenost og pepperrot og hakket persille.