)
Bulgur- og quinoasalat
15 min + 36 min tilberedning i Versatile riskoker
4
Porsjoner
Du trenger:
2,5 dl økologisk fullkornsbulgur og quinoa
5 dl vann
2 krm salt
1 avokado
40 g soyabønner
1 granateple
40 g gule rosiner
1 brokkoli
1 polkabete
1 bunt mynte
1 bunt basilikum
100 g fetaost
40 g ristede cashewnøtter
Olje til steking av brokkoli
Salt
Pepper
Slik gjør du
Ha bulgur og quinoa i beholderen i riskokeren. Tilsett vann og salt, og start programmet «Lentils».
Skjær brokkolien i buketter og stek til den får en fin farge. Skjær brokkolistilken så tynt som mulig.
Del granateplet og bank ut kjernene.
Skjær betene i tynne skiver.
Del avokadoen i fine biter, strimle basilikum og mynte, og tilsett urtene etter ønsket smak.
Bland alle ingrediensene unntatt fetaosten.
Smuldre fetaosten over salaten før servering.