Bulgur- och quinoasallad

Bulgur- og quinoasalat

15 min + 36 min tilberedning i Versatile riskoker

4

Porsjoner

Du trenger: 

  • 2,5 dl økologisk fullkornsbulgur og quinoa

  • 5 dl vann

  • 2 krm salt

  • 1 avokado

  • 40 g soyabønner

  • 1 granateple

  • 40 g gule rosiner

  • 1 brokkoli

  • 1 polkabete

  • 1 bunt mynte

  • 1 bunt basilikum

  • 100 g fetaost

  • 40 g ristede cashewnøtter

  • Olje til steking av brokkoli

  • Salt

  • Pepper

Slik gjør du

  1. Ha bulgur og quinoa i beholderen i riskokeren. Tilsett vann og salt, og start programmet «Lentils».

  2. Skjær brokkolien i buketter og stek til den får en fin farge. Skjær brokkolistilken så tynt som mulig.

  3. Del granateplet og bank ut kjernene.

  4. Skjær betene i tynne skiver.

  5. Del avokadoen i fine biter, strimle basilikum og mynte, og tilsett urtene etter ønsket smak.

  6. Bland alle ingrediensene unntatt fetaosten.

  7. Smuldre fetaosten over salaten før servering.