)
Biff Stroganoff i trykkoker
4
Porsjoner
Du trenger:
400 g storfekjøtt
1 gul løk
3-4 champignon
4 dl vann
1 ss hvetemel
1 kjøttbuljongterning
1 ss tomatpuré
1 ss dijonsennep
1 ts salt
½ ts svart pepper
1 dl crème fraiche
Olje eller smør til å steke i
Slik gjør du
Skjær kjøttet i strimler.
Skjær løk og sopp i skiver.
Sett multikookeren på sautering og hell i oljen eller smøret.
Tilsett kjøttet og stek til det har fått farge.
Ta opp kjøttet og tilsett olje eller smør.
Tilsett løk og sopp, og stek til de begynner å ta farge.
Dryss over mel og rør rundt.
Slå av sauterfunksjonen.
Løs opp buljongen i vannet og tilsett den.
Avkjøl pannen og sørg for at bunnen er helt ren.
Tilsett kjøtt, tomatpuré, sennep, salt og pepper og rør rundt.
Sett ned stekeplaten.
Hell ris, vann og salt i en ildfast form og sett den på risten.
Sett på lokket og sett multikookeren på Pressure Cook, 18 minutter.
La stå i 10 minutter, og åpne deretter ventilen for å slippe ut dampen.
Løft risskålen forsiktig ut og fluff opp risen med en gaffel.
Slå over til sauté, tilsett crème fraiche og rør til risen er gjennomkokt.
Server.