Basil Strawberry Crush

Basil Strawberry Crush

2

glass

En forfriskende sommerdrink som kombinerer friskheten fra jordbær og basilikum med et søtt innslag av bringebærsirup og et syrlig hint av sitronsaft.

Du trenger

  • Is

  • 200 g jordbær

  • 8 cl gin

  • 4 cl bringebærsirup

  • 4 cl sitronsaft

  • Jordbær og basilikum til pynt

Bringebærsirup

  • 150 g bringebær

  • 1½ dl sukker

  • 2 ss vann

Slik gjør du

  1. Ha jordbær, gin, bringebærsirup, sitronsaft og isbiter i en blender.

  2. Blend til en slush.

  3. Hell opp i glass og topp med et jordbær og basilikum.

  4. Server umiddelbart!

Bringebærsirup

  1. Ha bringebær i en kjele sammen med sukker og vann.

  2. La det småkoke i 3 minutter. Rør av og til.

  3. Press gjennom en finmasket sil til du har en helt glatt sirup.

  4. Hell sirupen over i en kanne og la den avkjøles.

Basil Strawberry Crush – Oppskrift | Bakeren og Kokken