Zen Kiritsuke 20 cm

Zen Kiritsuke 20 cm

2 027 kr

Pris belønnet kniv fra en fantastisk serie.

Knivserien Zen fra japanske Yaxell har vunnet flere priser, og kokkekniven har vunnet i Aftonbladets knivtest to år på rad. Denne Kiritsuke er ikke dårligere og kommer til å gjøre ditt arbeid på kjøkkenet lettere og artigere. I bunn og grunn er det en hybrid mellom en grønnsakskniv og en fiskekniv, og brukes tradisjonelt av kokkene på restaurantene som et tegn på status. I dag en den tilgjengelig for hjemmekokken som ønsker noe helt spesielt til sitt kjøkken.

Bladet består av hele 37 lag med stål, kjernen er laget av hardt VG-10 stål, de andre lagene er laget av mykere mer rustbestandig stål. Kombinasjonen gjør at kniven er holdbar og har en god skarp knivegg. Den sterke estetiske karakteren kommer delvis fra den bankede utsiden på bladets overside og den nedslipte underdelen hvor stållagene vises. Skaftet er laget i det hygieniske micarta materialet satt sammen med to kraftige stålnitter. Dette er virkelig en kniv en kan stole på. Håndvask i lunkent vann rett etter bruk.

  • Laget av hardt VG-10 stål
  • Pris belønnet kniv
  • Bladet består av hele 37 lag
Anmeldelser
5.0 Basert på 8 anmeldelser
Andreas K
Veldig god kniv. Veldig skarp.
Oversatt fra Svensk
Isak S
Bra
Hei! Jeg har kjøpt disse 6 knivene fra Yaxell i (Zen-serien). Jeg er fornøyd med alle, og det er ingenting å klage på. De ligger godt i hånden og føles godt balanserte. Alle knivene er kjøpt fra B&K.
Oversatt fra Svensk
Rickard
Sylskarp, helt fornøyd
Oversatt fra Svensk
Niklas
En av de beste knivene jeg har kjøpt, super fornøyd og det gikk raskt å få den hjem også, 10/10
Oversatt fra Svensk
YaxellZen Kiritsuke 20 cm

Pris belønnet kniv fra en fantastisk serie.

Knivserien Zen fra japanske Yaxell har vunnet flere priser, og kokkekniven har vunnet i Aftonbladets knivtest to år på rad. Denne Kiritsuke er ikke dårligere og kommer til å gjøre ditt arbeid på kjøkkenet lettere og artigere. I bunn og grunn er det en hybrid mellom en grønnsakskniv og en fiskekniv, og brukes tradisjonelt av kokkene på restaurantene som et tegn på status. I dag en den tilgjengelig for hjemmekokken som ønsker noe helt spesielt til sitt kjøkken.

Bladet består av hele 37 lag med stål, kjernen er laget av hardt VG-10 stål, de andre lagene er laget av mykere mer rustbestandig stål. Kombinasjonen gjør at kniven er holdbar og har en god skarp knivegg. Den sterke estetiske karakteren kommer delvis fra den bankede utsiden på bladets overside og den nedslipte underdelen hvor stållagene vises. Skaftet er laget i det hygieniske micarta materialet satt sammen med to kraftige stålnitter. Dette er virkelig en kniv en kan stole på. Håndvask i lunkent vann rett etter bruk.

yaxell-y-35534-31526-2
Loading...