
Kokkekniv ekstra bred med Fibroxhåndtak 20 cm
Kokkekniv ekstra bred med Fibroxhåndtak 20 cm
En ekstra bred kokkekniv fra Victorinox som passer like godt til den profesjonelle kokken som hjemmekokken. Bladets lengde er 20 cm og håndtaket er ergonomisk utformet av Fibrox som gir et bra grep. En kokkekniv som er meget smidig å jobbe med, det brede bladet til tross.
Kniven hakker, terner og kutter alt fra fisk, fugl og kjøtt til frukt og grønt. En god kokkekniv er nødvendig på alle kjøkken!
Vicorinox Fibrox-serien er velkjent verden over og verdsatt i restaurant- og matvarebransjen for sin prisgunstige, jevne kvalitet som gjør den tilgjengelig for alle.
Fibroxhåndtaket gir et behagelig grep både i vått og tørt, og kan maskinoppvaskes i opp til 150 grader C for sterilisering, men håndvask anbefales. Bladet av rustfritt stål er enkelt å slipe og skjerpe.
Riktig vedlikehold og håndtering gir lang livslengde.
Mer informasjon om Kokkekniv ekstra bred med Fibroxhåndtak 20 cm
- Merke: Victorinox
- Kategori: Kokkekniv
- Artikkelnummer: 26244
- Leverandørens artikkelnummer: 5.2063.20
- Tåler oppvaskmaskin: Ja
- Farge: Svart
- Bladlengde: 20 cm.
- Materiale: Skafte i fibrox-plast og knivblad i rustfritt stål
- Vekt:0.3 kg
Arnt
seks månader sidan
En helt fantastisk kniv! Tynt gods i bladet gjør den ekstra skarp. Ekstra bredde på bladet gjør den trygg å jobbe med. Vinkel på håntak- blad er perfekt. Det er bare å kjøpe denbe kniven!
Marianne Björkmo
eitt år sidan
God og skarp kniv med et enormt godt håndtak.
Monica
eitt år sidan
Veldig fornøyd med kniven jeg har kjøpt. Rask levering Monika Jansson
Håkan
to år sidan
Det blir en 5
Oskar
to år sidan
Bra prisverdig kniv som krever lite vedlikehold. Håndtaket er behagelig og glir ikke ut av hendene når man jobber med råvarene.
Felipe
to år sidan
Utmerket!
Anita
tre år sidan
God og lett kniv. Eggen er tynn slik at du enkelt kan kutte alt som trengs å kuttes. Kan slipes om og om igjen.
Tor Edwin
tre år sidan
Har hatt Victorinox kniv i mange år men har vært litt merkelig å bruke pga når jeg holdt "pinch" grepet så hadde jeg tendens til å slå finger knokene mine skjærebrettet. Siden denne kniven er bredere så slår jeg ikke knokene i brettet lengere. Kniven er veldig skarp helt ny men mise en place går som en drøm nå. Dette er kniven for deg som driver å chopper mye og bruker rocke teknikken. Siden den er ekstra bred så får du med mer når du skrape opp grønnsaker o.l. som er meget praktisk. Meget fornøyd. Eier en del japanske kniver men skal jeg preppe mye så er dette go to kniven. Håndtaket er behagelig å holde i selv med våte hender. Foretrekker bakelitt håndtak i ste for tre på grunn av tre håndtaket har liten kant som kan lage litt gnage sår over tid. Denne kniven passer for både profesjonelle og hobbykokker og vil vare lenge vist du steller fint med den. Skikkelig allround kniv.
Kjetil
tre år sidan
fint balansert og skarp kniv. Et lite drag med hurtigstål, og det var rett i tomatskjæring. Fin bue på egg som gjør det enkelt å finkutte.
Jussi
fire år sidan
Super skarp, stiv og perfekt størrelse for nesten hver oppgave.