Kakaopulver, 250 g

Kakaopulver, 250 g

206 kr
(11)

Med kakaopulver fra Valrhona kan du løfte din baking til neste nivå. Du får en ren og intens smak av kakao med en varm rød mahognifarge – både fin og delikat.

Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Syd-Frankrike. De er i dag er en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.

Fri frakt over 600 kr*
365 dagers åpent kjøp
Eksperter siden 2005
Anmeldelser
5.0 Basert på 11 anmeldelser
Yvonne N
Veldig rask levering, og lang holdbarhet på Valhrona kakaopulver.
Oversatt fra Dansk
Linda M
Verdens beste kakao!
Helén R
Valrhona er den beste sjokoladen og kakaoen
Mikael A
Veldig god sjokolade å bruke til iskrem
Oversatt fra Svensk
Kakaopulver, 250 g
(11)

Med kakaopulver fra Valrhona kan du løfte din baking til neste nivå. Du får en ren og intens smak av kakao med en varm rød mahognifarge – både fin og delikat.

Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Syd-Frankrike. De er i dag er en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.

Ingredienser:
Kakaopulver, surhetsregulerende middel: kaliumkarbonat (E501).

Næringsinnhold pr. 100 gram:
Energi 370 kcal/1549 kJ
Fett 21 g
- derav mettede fettsyrer 13 g
Karbohydrater 8,9 g
- derav sukkerarter 0,5 g
Protein 19 g
Salt 0,04 g

Oppbevaring:
Oppbevares tørt, mørkt og kjølig. Optimal oppbevaringstemperatur 16-18 grader. Holdbarhet 240 dager i uåpnet emballasje.

  • Kakaopulver av høyeste kvalitet
  • Gir en fin, varm mahogni farge
  • Har en ren og intens kakaosmak