Kakaopulver, 250 g

Kakaopulver, 250 g

279 kr

Med kakaopulver fra Valrhona kan du løfte din baking til neste nivå. Du får en ren og intens smak av kakao med en varm rød mahognifarge – både fin og delikat.

Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Syd-Frankrike. De er i dag er en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.

  • Kakaopulver av høyeste kvalitet
  • Gir en fin, varm mahogni farge
  • Har en ren og intens kakaosmak
Anmeldelser
5.0 Basert på 8 anmeldelser
Mikael A
Veldig god sjokolade å bruke til iskrem
Oversatt fra Svensk
Kristin
Den beste kakaoen ❤️
Maija-Liisa
juleved og virkelig bra. dette kakaoen er absolutt den beste
Oversatt fra Finsk
Heidi
Nydelig kakao
ValrhonaKakaopulver, 250 g

Ingredienser:
Kakaopulver, surhetsregulerende middel: kaliumkarbonat (E501).

Næringsinnhold pr. 100 gram:
Energi 370 kcal/1549 kJ
Fett 21 g
- derav mettede fettsyrer 13 g
Karbohydrater 8,9 g
- derav sukkerarter 0,5 g
Protein 19 g
Salt 0,04 g

Oppbevaring:
Oppbevares tørt, mørkt og kjølig. Optimal oppbevaringstemperatur 16-18 grader. Holdbarhet 240 dager i uåpnet emballasje.

Med kakaopulver fra Valrhona kan du løfte din baking til neste nivå. Du får en ren og intens smak av kakao med en varm rød mahognifarge – både fin og delikat.

Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Syd-Frankrike. De er i dag er en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.

Kakaopulver, 250 g
Loading...