Caraibe 66% Mørk Sjokolade, 1 kg

Caraibe 66% Mørk Sjokolade, 1 kg

842 kr
Få på lager

Valrhona Caraibe er laget av en blanding av kakaobønner fra det karibiske øyhavet. Caraibe har en mild, rund og balansert sjokoladesmak med et hint av vanilje, rosiner og ristede hasselnøtter. Sjokoladen har et kakaoinnhold på 66% og egner seg veldig bra til for eksempel hjemmelagede praliner, eller som topping på en god is. Pakken inneholder 1 kilo, men sjokoladen kan også fås i en mindre pakke på 250 gram.

Det franske sjokoladefirmaet Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Tain-L’Hermitage i Rhônedalen. De er i dag er en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.

 

Fri frakt over 600 kr*
365 dagers åpent kjøp
Eksperter siden 2005
Anmeldelser
5.0 Basert på 1 anmeldelser
Helén R
Den beste sjokoladen
Caraibe 66% Mørk Sjokolade, 1 kg

Valrhona Caraibe er laget av en blanding av kakaobønner fra det karibiske øyhavet. Caraibe har en mild, rund og balansert sjokoladesmak med et hint av vanilje, rosiner og ristede hasselnøtter. Sjokoladen har et kakaoinnhold på 66% og egner seg veldig bra til for eksempel hjemmelagede praliner, eller som topping på en god is. Pakken inneholder 1 kilo, men sjokoladen kan også fås i en mindre pakke på 250 gram.

Det franske sjokoladefirmaet Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Tain-L’Hermitage i Rhônedalen. De er i dag er en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.

 

Ingredienser:
Kakaobønner, sukker, kakaosmør, emulgator: solsikkeecitin, naturlig vaniljeekstrakt. Kan inneholde spor av nøtter, melk og soya.

Næringsinnhold per 100 gram:
Energi 565 kcal/2343 kJ
Fett 40 g
- derav mettede fettsyrer 24 g
Karbohydrater 37 g
- derav sukkerarter 34 g
Protein 8 g
Salt 0,01 g

Oppbevaring:

Oppbevares tørt, mørkt og kjølig. Optimal oppbevaringstemperatur 16-18 grader. Holdbarhet 140 dager i uåpnet emballasje.

 

  • God i praliner eller som topping
  • Mild, rund og balansert smak
  • Laget av karibiske kakaobønner