


Stekepanne karbonstål, 24 cm
Stekepanne karbonstål, 24 cm
En hamret karbonstålpanne fra Satake er en investering som varer livet ut hvis du velger å ta godt vare på den. Den er forbehandlet og trenger ikke å brennes inn, så du kan begynne å bruke den umiddelbart. Karbonstål er et godt valg fordi det både tåler høye temperaturer, fungerer på alle varmekilder og gir en skikkelig fint stekeresultat. Pannen er derfor ypperlig til alle typer steking – grønnsaker, fisk og kjøtt. Den tåler også ovn opp til 250°C, så du kan også bruke den til å tilberede retter i ovnen. Pannen kommer i to forskjellige størrelser, med en diameter på 24 eller 28 centimeter.
Siden japanske Satake ble introdusert i 1998, har de rukket å bli en stor favoritt i mange norske hjem. Ikke bare er produktene populære blant amatørkokker, men de er også godt likt av profesjonelle kokker, for eksempel Håkan Thörnström, som blant annet er jurymedlem i den svenske varianten av Årets kokk.
- Brent inn - kan brukes umiddelbart
- Gir et skikkelig fint stekeresultat
- Tåler ovn opp til 250°C
- Tilgjengelig i to forskjellige størrelser
Mer informasjon om Stekepanne karbonstål, 24 cm
- Merke: Satake
- Kategori: Stekepanner
- Artikkelnummer56346
- Leverandørens artikkelnummer: S-KSTAL24
- Tåler oppvaskmaskin: Nei
- Diameter: 24 cm.
- Materiale: Karbonstål
- Fungerer på induksjon: Ja
- Vekt:1.2 kg
Jeffrey
eitt år sidan
Veldig praktisk og håndterlig stekepanne som brukes stort sett daglig. Er veldig fornøyd med den. Kanskje jeg kjøper en større neste gang.
Johnny
to år sidan
Bra panne, ikke helt flat til å begynne med, men ble bra etter en del bruk. Blir også ganske non stick etter en del steking av fet mat. Det er et stort problem, naglene på håndtaket har allerede 2-3mm slark, så jeg er redd for at de kan ryke. Og da detter panne med innhold ned der dette skjer. Ikke bra!