Lett Støpejern Wokpanne 30 cm

Lett Støpejern Wokpanne 30 cm

909 kr

Ronneby Bruk wokpanne i lett støpejern og rustfritt håndtak med silikonbekledning for godt grep. Tåler ovnstemeraturer opp til 220 grader. Forbehandlet med vegetabilsk olje. Kan brukes på alle varmekilder, også induksjon.

Denne serien med stekepanner og gryter av soiid støpejern er lette i vekt og kan benyttes av alle. 

Produktene er laget av den samme støpejernsammensetningen som tradisjonelle sandstøpte tyngre panner. Ronneby Bruk har utviklet en ny støpejernsteknikk som gjør pannene lette og håndterlige. Produktene er støpt tynnere samtidig som de gode stekeegenskapene ved støpegjern er opprettholdt. Siden de er tynne blir de også raskere varme.

Det anbefales middels varme under stekingen, og enda lavere ved induksjonskomfyr, for at maten ikke skal brennes fast. For høy varme, spesielt booster-modus på induksjonskomfyrer, kan føre til at undersiden av pannen blir konveks.

 

Anmeldelser
5.0 Basert på 5 anmeldelser
Christer
Veldig bra wokpanne og rask levering
Oversatt fra Svensk
Mikael
Wokpannen er så populær at gjestene tar over matlagingen. Sønnen tenkte å ta den med seg hjem, så jeg måtte kjøpe en til ham i bursdagsgave. Jeg har alltid likt støpejern, den eneste ulempen med støpejern er at det er tungt. Denne er lett. Helt perfekt altså.
Oversatt fra Svensk
Lu
Ikke for tungt for meg
Oversatt fra Svensk
Lars-erik Roland
Fungerer som den skal, ingen konstaterte negative ting
Oversatt fra Svensk
Ronneby brukLett Støpejern Wokpanne 30 cm

Ronneby Bruk wokpanne i lett støpejern og rustfritt håndtak med silikonbekledning for godt grep. Tåler ovnstemeraturer opp til 220 grader. Forbehandlet med vegetabilsk olje. Kan brukes på alle varmekilder, også induksjon.

Denne serien med stekepanner og gryter av soiid støpejern er lette i vekt og kan benyttes av alle. 

Produktene er laget av den samme støpejernsammensetningen som tradisjonelle sandstøpte tyngre panner. Ronneby Bruk har utviklet en ny støpejernsteknikk som gjør pannene lette og håndterlige. Produktene er støpt tynnere samtidig som de gode stekeegenskapene ved støpegjern er opprettholdt. Siden de er tynne blir de også raskere varme.

Det anbefales middels varme under stekingen, og enda lavere ved induksjonskomfyr, for at maten ikke skal brennes fast. For høy varme, spesielt booster-modus på induksjonskomfyrer, kan føre til at undersiden av pannen blir konveks.

 

Lätt Gjutjärn Wokpanna 30 cm