Birch 5000 MCD Gyutoh Kokkekniv 24 cm

Birch 5000 MCD Gyutoh Kokkekniv 24 cm

3 599 kr
(3)

Den japanske knivkunsten er verdenskjent for sin eleganse og sitt håndverk. Knivmerket Miyabi står for en imponerende kvalitet og skarphet. Dessuten har Miyabis kniver en unik design som er vanskelig å finne andre steder på markedet. Miyabiknivene finnes i flere prisklasser, hvor de i høyere prisklasse tilbyr det lille ekstra, men alle knivene er av en høy grunnytelsesnivå. Miyabis 5000 MCD er kronjuvelen blant de ulike knivseriene fra Miyabi. Dette er kniver som kombinerer det som japansk matlaging står for, nemlig at det skal se vakkert ut men samtidig også fylle en funksjon. Skaftet på knivene er laget av Masurbjørk som gir et unikt, lyst utseende.  Stålet på knivene er laget av 101 lag MC63-stål, herdet i -196°C for å oppnå en hardhet på 63 HRC. Knivene er slipt med en tradisjonell japansk teknikk som kalles Honbazuke som gør dem svært skarpe. En kokkekniv kan brukes til så mye. Dette er en solid kokkekniv som klarer tøffe oppgaver i kjøkkenet.

Fri frakt over 600 kr*
365 dagers åpent kjøp
Eksperter siden 2005
Anmeldelser
5.0 Basert på 3 anmeldelser
Kai Marius A
Utrolig god kniv
Utrolig god kniv på alle måter.
Birch 5000 MCD Gyutoh Kokkekniv 24 cm
(3)

Den japanske knivkunsten er verdenskjent for sin eleganse og sitt håndverk. Knivmerket Miyabi står for en imponerende kvalitet og skarphet. Dessuten har Miyabis kniver en unik design som er vanskelig å finne andre steder på markedet. Miyabiknivene finnes i flere prisklasser, hvor de i høyere prisklasse tilbyr det lille ekstra, men alle knivene er av en høy grunnytelsesnivå. Miyabis 5000 MCD er kronjuvelen blant de ulike knivseriene fra Miyabi. Dette er kniver som kombinerer det som japansk matlaging står for, nemlig at det skal se vakkert ut men samtidig også fylle en funksjon. Skaftet på knivene er laget av Masurbjørk som gir et unikt, lyst utseende.  Stålet på knivene er laget av 101 lag MC63-stål, herdet i -196°C for å oppnå en hardhet på 63 HRC. Knivene er slipt med en tradisjonell japansk teknikk som kalles Honbazuke som gør dem svært skarpe. En kokkekniv kan brukes til så mye. Dette er en solid kokkekniv som klarer tøffe oppgaver i kjøkkenet.

Loading video...
Birch 5000 MCD Gyutoh Kockkniv 24 cm