6000MCT 2-delt knivsett

29%

6000MCT 2-delt knivsett

3 899 kr5 499 kr
(10)
Prisen er gyldig i:
0d
:
00m
:
00s

6000MCT knivene utviser eleganse, kvalitet og effektivitet. De japanske knivene fra Miyabi er utviklet til å lage nøyaktige og fine skjærte stykker, takket være unik produksjon. Settet består av en Shotoh 13 cm urtekniv som gjør at du merker luksusen når du jobber med ekte kvalitet. Urtekniven har en ekstrem skarphet og hardhet, som gjør at bladet lett og nøyaktig skjærer igjennom urtene. Gyutoh 20 cm kokkekniven klarer skjæringen av kjøtt, fisk og grønnsaker med samme gode kvalitet, skarphet og hardhet. Det slår aldri feil å velge japanske kniver når det kommer til effektivt skjærearbeid.

Skaftet er laget i pakkatre med en unik D-form, som gir en enestående komfort og gjør det problemfritt å arbeide med kniven, uansett skjæreteknikk.

 

Fri frakt over 600 kr*
365 dagers åpent kjøp
Eksperter siden 2005
Anmeldelser
4.9 Basert på 10 anmeldelser
Torbjörn
Skjær ikke frossent kjøtt med dem. Jeg fikk store hakk i den større kniven etter å ha vært uforsiktig.
Oversatt fra Svensk
Olle
Japanske kokkekniver
Oversatt fra Svensk
Ghulam Hazrat
Alt var veldig bra med mye
Oversatt fra Svensk
6000MCT 2-delt knivsett
(10)

6000MCT knivene utviser eleganse, kvalitet og effektivitet. De japanske knivene fra Miyabi er utviklet til å lage nøyaktige og fine skjærte stykker, takket være unik produksjon. Settet består av en Shotoh 13 cm urtekniv som gjør at du merker luksusen når du jobber med ekte kvalitet. Urtekniven har en ekstrem skarphet og hardhet, som gjør at bladet lett og nøyaktig skjærer igjennom urtene. Gyutoh 20 cm kokkekniven klarer skjæringen av kjøtt, fisk og grønnsaker med samme gode kvalitet, skarphet og hardhet. Det slår aldri feil å velge japanske kniver når det kommer til effektivt skjærearbeid.

Skaftet er laget i pakkatre med en unik D-form, som gir en enestående komfort og gjør det problemfritt å arbeide med kniven, uansett skjæreteknikk.

 

Knivarna är tillverkade i MC63-stål som is-härdats vid -196°C, vilket ger knivarna en otrolig hårdhet på 63 HRC. Därutöver är knivarna slipade med en Honbazuke-teknik, vilket ger en otrolig skärpa.

Knivbladen är behandlade med en härdningsteknik kallad Tsuchime, vilket ger stålet en visuellt vacker och sofistikerad struktur.

  • Gyutoh 20 cm & Shotoh 13 cm
  • D-formet skaft for ergonomisk grep
  • Veldig skarp og hard
  • Japansk topp kvalitet på sitt beste
Loading video...