5000 MCD Brødkniv 23 cm

5000 MCD Brødkniv 23 cm

3 399 kr
(4)
Få på lager

Den japanske knivkunsten er verdenskjent for sin eleganse og sitt håndverk.

 

Knivmerket Miyabi står for en imponerende kvalitet og skarphet.

 

Dessuten har Miyabis kniver en unik design som er vanskelig å finne andre steder på markedet.  

 

Miyabiknivene finnes i flere prisklasser, hvor de i høyere prisklasse tilbyr det lille ekstra, men alle knivene er av en høy grunnytelsesnivå.

 

Miyabis 5000 MCD er kronjuvelen blant de ulike knivseriene fra Miyabi. Dette er kniver som kombinerer det som japansk matlaging står for, nemlig at det skal se vakkert ut men samtidig også fylle en funksjon. Skaftet på knivene er laget av Masurbjørk som gir et unikt, lyst utseende.  Stålet på knivene er laget av 101 lag MC63-stål, herdet i -196°C for å oppnå en hardhet på 63 HRC. Knivene er slipt med en tradisjonell japansk teknikk som kalles Honbazuke som gør dem svært skarpe.

 

En skikkelig god brødkniv er noe som bør finnes i alle kjøkken. Det er hyggelig å kunne skjære fine tynne brødskiver av et godt brød. 

 

Fri frakt over 600 kr*
365 dagers åpent kjøp
Eksperter siden 2005
Anmeldelser
5.0 Basert på 4 anmeldelser
Antonio
Veldig god kniv
Oversatt fra EN
DAN OCTAVIAN
Veldig fint
O
👌
Lena
Alltid super og rask levering. God service
Oversatt fra Dansk
5000 MCD Brødkniv 23 cm
(4)

Den japanske knivkunsten er verdenskjent for sin eleganse og sitt håndverk.

 

Knivmerket Miyabi står for en imponerende kvalitet og skarphet.

 

Dessuten har Miyabis kniver en unik design som er vanskelig å finne andre steder på markedet.  

 

Miyabiknivene finnes i flere prisklasser, hvor de i høyere prisklasse tilbyr det lille ekstra, men alle knivene er av en høy grunnytelsesnivå.

 

Miyabis 5000 MCD er kronjuvelen blant de ulike knivseriene fra Miyabi. Dette er kniver som kombinerer det som japansk matlaging står for, nemlig at det skal se vakkert ut men samtidig også fylle en funksjon. Skaftet på knivene er laget av Masurbjørk som gir et unikt, lyst utseende.  Stålet på knivene er laget av 101 lag MC63-stål, herdet i -196°C for å oppnå en hardhet på 63 HRC. Knivene er slipt med en tradisjonell japansk teknikk som kalles Honbazuke som gør dem svært skarpe.

 

En skikkelig god brødkniv er noe som bør finnes i alle kjøkken. Det er hyggelig å kunne skjære fine tynne brødskiver av et godt brød. 

 

5000 MCD Brödkniv 23 cm