





Mathias Dahlgren Sauteuse 5-Ply Rustfri 4,5 l
Lag herlige risretter eller en god saus i denne luksuriøse sauteusen fra Culimat Mathias Dahlgren Edition. Sauteusen har en 3,5 mm tykk kjerne i fem lag som gir en jevn og god varmefordeling. Av hygieniske årsaker er håndtaket punktsveiset, det er altså ikke noen nagler på innsiden hvor smuss og bakterier ellers kan sette seg fast. Sauteusen er laget av japansk kvalitetsstål.
Spesifikasjoner:
Kan brukes på alle varmekilder.
Ø 26 cm, volum 4,5 liter.
Mer informasjon om Mathias Dahlgren Sauteuse 5-Ply Rustfri 4,5 l
- Merke: Culimat
- Kategori: Stekepanne
- Artikkelnummer31917
- Leverandørens artikkelnummer: MD126
- Tåler oppvaskmaskin: Ja
- Farge: Rustfritt stål
- Materiale: Rustfritt stål
- Størrelse: 26 cm.
- Fungerer på induksjon: Ja
- Vekt:2.22 kg
Linda
fem timar sidan
Så fornøyd med produktet, kan anbefales på det sterkeste
Thomas Sture
fem dagar sidan
Den er best og har jevn varme. Høye kanter og er mye mer brukbar enn stekepannen som jeg også kjøpte. Det går bra å steke i den, men de høye kantene gjør at det ikke spruter til siden. Jeg har den som er 4,5L, og det eneste er at håndtaket er rundt.
Evelyn
17 dagar sidan
Super fornøyd! Pen, holder varmen godt, lett å bruke
Fredrik
ein månad sidan
Fantastisk produkt, jeg ble umiddelbart fan av punktsveising som gjør produktet rent innvendig, uten steder hvor skit kan feste seg. 5/5
Ewa Brigitte Ursula
fem månader sidan
Så allsidig og utmerket for risotto.
Bo
sju månader sidan
Fantastisk serie av høyeste kvalitet. Etter å ha startet med kjøp av to størrelser gikk jeg videre og kjøpte hele serien komplett. Veldig nyttige til nesten alt. Når du steker i rustfritt stål, må du etter 5-10 sekunder løfte matbiten og sørge for at det er nok fett under, så kan du steke videre (og øse; viktig detalj) uten at det setter seg fast. Veldig prisgunstige hos Bagaren och Kocken, det er dyrere alle andre steder jeg har sett på nettet og i butikk.
Glenn
åtte månader sidan
Kvalitetsprodukt som er utrolig allsidig. Fikser alt fra å koke pasta, risotto til å steke en perfekt kjøttbit eller grønnsaker.





