Stekepanne i støpejern 18 cm, håndtak i bøketre

30%
Black Week

Stekepanne i støpejern 18 cm, håndtak i bøketre

489 kr699 kr

En støpejernspanne har et naturlig non-stick belegg som blir til av fettet du ellers bruker til matlaging. Derfor er dette en mye sunnere måte å steke mat på. Samtidig, gir den jevne varmefordelignen og det tykke varmebehandlede jernet en ekstra god smak til alt du lager. Håndtaket er laget av naturlig bøk og er en perfekt varmeisolator.

Carl Victor støpejernspanner og gryter kan brukes på alle typer komfyrer, inkludert induksjon og åpen ild. Varm opp pannen med matolje/smør eller annen matfett til den er varm og klar. Du kan brune (forsegle) maten i 45 sekunder på hver side før du senker varmen for å fullføre stekingen. Da får du en lekker skorpe, samtidig som maten godgjør seg ved hjelp av varmen som allerede er i jernet. 

Støpejernsproduktene fra Carl Victor er allerede innbrent i vegetabilsk olje ved 400°C og er klare til bruk. Finnes i tre størrelser. De er produsert og designet i Höganäs, Skåne av Göran Ek og Robert Ek. De er laget av strengt kontrollert resirkulerbart jern og er fri for PTFE. Dette er et høykvilatetsprodukt, som vil gi deg og dine kjære utallige gode middagsminner i mange år fremover. 

Les nedenfor hvordan du skal stelle og bevare støpejernspannen din for å ha den i generasjoner. 

Fri frakt over 600 kr*
365 dagers åpent kjøp
Eksperter siden 2005
Anmeldelser
4.8 Basert på 17 anmeldelser
gry
Veldig god panne. Anbefales.
Bjørn
En super støpejernpanne som er uten noen form for kjemisk belegg og er 100% plan👏 Fungerer helt optimalt🦋
Poul
Støpejernspanne 24 cm. Den kan anbefales. På det sterkeste.
Oversatt fra Dansk
Thomas
Bra pris, men litt ujevn varmefordeling, og enkelte tilberedninger fester seg lett, selv om jeg har brent pannen ekstra.
Oversatt fra Svensk
Stekepanne i støpejern 18 cm, håndtak i bøketre

En støpejernspanne har et naturlig non-stick belegg som blir til av fettet du ellers bruker til matlaging. Derfor er dette en mye sunnere måte å steke mat på. Samtidig, gir den jevne varmefordelignen og det tykke varmebehandlede jernet en ekstra god smak til alt du lager. Håndtaket er laget av naturlig bøk og er en perfekt varmeisolator.

Carl Victor støpejernspanner og gryter kan brukes på alle typer komfyrer, inkludert induksjon og åpen ild. Varm opp pannen med matolje/smør eller annen matfett til den er varm og klar. Du kan brune (forsegle) maten i 45 sekunder på hver side før du senker varmen for å fullføre stekingen. Da får du en lekker skorpe, samtidig som maten godgjør seg ved hjelp av varmen som allerede er i jernet. 

Støpejernsproduktene fra Carl Victor er allerede innbrent i vegetabilsk olje ved 400°C og er klare til bruk. Finnes i tre størrelser. De er produsert og designet i Höganäs, Skåne av Göran Ek og Robert Ek. De er laget av strengt kontrollert resirkulerbart jern og er fri for PTFE. Dette er et høykvilatetsprodukt, som vil gi deg og dine kjære utallige gode middagsminner i mange år fremover. 

Les nedenfor hvordan du skal stelle og bevare støpejernspannen din for å ha den i generasjoner. 

Vedlikehold:

Støpejern er et natur- og miljøprodukt som krever lett stell uten kjemikalier (vaskemiddler). Etter bruk skal de kun vaskes med varmt vann og oppvaskbørste, for ikke å ødelegge det naturlige "Non-stick" belegget. Du behøver ikke å skrubbe den renere enn det den blir av varmt vann. 

Hvis den stelles på riktig måte (ikke i oppvaskmaskin) vil den vare i generasjoner og bare bli bedre for hver gang. Ikke la mat ligge i pannen etter at du er ferdig og heller ikke la den stå våt eller fuktig, fordi støpejernet kan begynne å ruste. 

  • Varmeisolerende håndtak i bøketre
  • Produsert i Sverige, 25 års garanti
  • Til alle typer kokeplater, inklusivt induksjon og åpen ild