Rabarbra

Nå som våren er her og det begynner å bli tid for å nyte den herlig syrlige rabarbraen! Vi har fått hjelp
av bak-bloggeren Yvonne Landin (bakalite.no) som har laget deilige rabarbraoppskrifter for deg å
test i vår og sommer!

En saftig, glutenfri mandelkake med rabarbra, toppet med syrlig rabarbra-kurd og kremet mascarpone topping.

Vårens og sommerens antagelig mest smakfulle drink. Syrlig og søt møtes i en perfekt kombinasjon. Heng deg på skum-trenden – her er det bare fantasien som setter grenser for smakene!

Jevn og kremete rabarbrais toppet med pai-smuler er en herlig sommerlig versjon av rabarbrapai!
Tips! Du kan også prøve å krydre iskremen med litt kardemomme, lime eller mandellikør.

Krydret chutney, hvor rabarbra gir både sødme og syre og forhøyer grillmaten. Chutney er også en veldig fin "gå-på-besøk-gave", så benytt anledningen til å lage en dobbel dose og gi bort en krukke!
Tips! Du kan også prøve å bytte ut karrien med f.eks. ingefær, kanel eller spisskummen.

En sursøt rabarbra-smøreost er veldig god å smaksette og toppe bakevarer med. Men, ikke gå glipp av å bruke den som topping på toast.
Tips! Prøv å krydre ostemassen med vanilje, kardemomme eller sort pepper.

Våg å teste denne smaksrike og fargerike rabarbradrinken i en spennende kombinasjon med fennikel! En av ingrediensene i drinken er rabarbrasirup. Rabarbrasirup er en perfekt base for drinker, men prøv også å pensle nystekte boller med sirupen – eller smaksett neste kopp te!