Høytidsdekkninger

Slik lykkes du med juledekkingen

Julens høytider er en tid for å samles og nyte god mat og herlig selskap. Med Rörstrands vakre tallerkener som hovedfokus kan du skape en innbydende og personlig dekking.Kompletter stilen med detaljer fra Georg Jensen og Iittala for en moderne, skandinavisk følelse. Her er våre beste tips for å skape en uforglemmelig juledekk!

Ved å kombinere tradisjonelt porselen med moderne innslag og naturnære detaljer kan du skape en juledekkning som er både stemningsfull og stilren.Med Rörstrand, Georg Jensen og Iittala kan du enkelt skape en juledekorasjon som føles luksuriøs men samtidig innbydende – perfekt for å feire julens magiske øyeblikk.

Slik lykkes du med nyttårsdekkingen

Inviter til nyttårsfest! Bobler i glassene, noe godt på fatene, men glem ikke det som settertonen - dekket.
Er det noen dag i året man kan unne seg å makse dekkingen, så er det på årets festligste.dag! Her byr
Vi på våre beste tips for forå skape en ekstra magisk kveld for gjestene - tips som er enklere enn du tror.

Isende vakkert

En ting er sikkert, og det er at til nyttårsmiddagen vil det være behov for is. Om ikke til østersene, så for å
Kjøl champagnen til tolvslaget! Sjekk ut disse herlige isformene som lager iskulene man kan fylle med frukt.
eller spiselige blomster. Fryse ned og servere med drinken for wow-effekt.

Sabrera inn i det nye året

Å sabrere en champagneflaske med en sabreringssabel er ikke så vanskelig som man kan tro.Gjør slik:

Sure! Please provide the product information you would like me to translate from Swedish to Norwegian.Fjern all folie. 2.Ta av metallkurven. 3.Hold flasken i bunnen og kjenn etter så du har et godt grep.
Plasser deretter sabelen mot flaskens midt og sørg for at den ligger rett mot flaskekroppen. Du skal treffe den lille
glaslappen, altså kanten som finnes ved flaskens topp. 3.Dra deretter sabelen langs flaskehalsen i en bestemt men
ikke for hard bevegelse. Dra gjennom hele bevegelsen og stopp først når du er forbi flasken med sabelen. 4.Helle
Opp og skål!