Bestikk uker

Bestikk setter stemningen fra de enkle måltidene med familien til de festlige anledningene som bringer oss sammen med venner og kjære. La hvert måltid, uansett hvor enkelt det er, være et øyeblikk av takknemlighet, for det er ofte de små detaljene som skaper de mest minneverdige øyeblikkene i livet. Her gir vi deg tips om våre favorittbestikk, fra det nye til det klassiske og det som trender akkurat nå!

Smykket på bordet!

Ifølge tradisjonen skal kniver være til høyre og gafler til venstre for tallerkenen. Under middagen ligger forrett bestikket ytters og hovedrett bestikket nærmest tallerkenen. Dessertbestikk skal være over tallerkenen og skaftet på skjeen skal peke mot høyre, mens gaffelens skafte skal peke mot venstre.

Ikke glem at bestikkene du tar maten med kan være både fine og praktiske. La dem ligge framme og dekorere bordet. Det gjør det samtidig litt lettere for deg. Vi vil jo at middagen skal være en herlig og avslappet anledning, så glem servere maten på fatene og la gjestene forsyne seg selv.