Ankarsrum kampanje
)
Tomater
I tillegg til å spise tomater akkurat som de er, kan de bearbeides på mange måter. Her gir vi tips om å tørke, sylte og lage en pesto rosso.
Andre forslag er å koke en pastasaus, suppe, gratinere tomatene med ost og krydder eller lage en god juice til høsten.
)
)
)
)
)
)
Eple
Nå er eplesesongen her! Press, mos eller tørk tynne epleskiver for søtsyrlige chips til høstens mellommåltid.
Frukten, som finnes i uendelige varianter, kan smakssette både brød og søte bakverk, eller bli til en god marmelade til ostefatet.
)
)
)
)
Gulrøtter
Gulrøtter, med sin sprø tekstur og naturlige sødme, er en uunnværlig ingrediens på kjøkkenet. Uansett om de er tilsatt i en høstgryte,
ristet sammen med andre rotgrønnsaker eller purert til en jevn suppe, tilfører de en smaksforsterkning og næring til måltidene dine.
Rårevne gulrøtter kan fryses som de er og kan brukes som sødme i hjemmelaget brød, kjøttdeigsaus eller i zucchiniboller.
Selvfølgelig utgjør de et godt grunnlag i fikafavoritten gulrotkake. Pass på å rive ekstra mye gulrøtter, frys ned i porsjoner på 350 gram.
så går det raskt neste gang du skal bake en gulrotkake.
)
)
)
)
)
)
)