Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

LAG MAT UTENDØRS - ÅRET RUNDT!

Hällmark er et svensk merke som lager stekeheller for utendørs matlaging.
De har stekeheller i ulike størrelser som kan brukes til å lage mat over åpen ild eller med gassbrenner.

Med Hällmarks produkter kan du ta fatt på eventyret og nyte hvert øyeblikk utendørs året rundt, samtidig som du utforsker kunsten å lage mat i naturen. I Sverige er matlaging over åpen ild en elsket tradisjon, og stekehellene har vært en sentral del av friluftslivet. Vedfyrte ovner var hjertet i mange svenske hjem, der de ikke bare ble brukt til å lage mat, men også til å skape en stemning av fellesskap og varme.

Inspirasjonen og funksjonen til de stilige håndtakene i kromfjærstål er hentet fra disse vakre og robuste gamle vedovnene. Stekehellene beholder formen over tid og blir vakrere med alderen.

Fra skogsturer til favorittstranden - Hällmarks stekeheller har forvandlet enkle ingredienser til kulinariske mesterverk og skapt minner som varer livet ut. Det er ikke bare av praktiske årsaker at stekehellene brukes i dag, men det er fellesskapsfølelsen og den enkle gleden ved å være ute i naturen omgitt av venner og familie som gjør matopplevelsen ekstra god og uforglemmelig.

EKSKLUSIVT HOS OSS

Akkurat nå kan du finne et Premium Hällmark stekehellsett som inneholder alt du trenger for å komme i gang med matlagingen utendørs.
Nedenfor finner du også tilbehør som passer perfekt til det samme stekehellsettet.

SLIK VELGER DU RETT STEKEHELLE – GJØR MATLAGINGEN TIL ET FRILUFTSEVENTYR

Med den rette stekehellen fra Hällmark er mulighetene uendelige.
Perfekt for koselige stunder med dine kjære på utflukter i skogen eller under fantastiske eventyr på avsidesliggende strender.

Å velge rett størrelse

Når du står overfor valget om å kjøpe en stekehelle, er et av de mest grunnleggende spørsmålene du må ta stilling til, hvilken størrelse du skal ha. Det handler om hvor mange personer du planlegger å lage mat til. Hällmark tilbyr en rekke forskjellige størrelser av stekeheller som passer til alle anledninger.

  • Jegerpanner og heller opp til 48 cm egner seg for selskaper på opptil 4 personer.
  • Stekehelle 58 og traktørhelle 51 egner seg for 4-8 personer.
  • Stekehelle 78 og traktørhelle 70 passer for 8-15 personer.
  • Vår største helle, 98 cm, håndterer store selskaper på mer enn 15 personer.

Opplev friheten ved å utforske villmarken eller nyte grillede delikatesser sammen med venner ved en idyllisk innsjø. Her skapes det minner der naturens skjønnhet kombineres med duftene av deilig matlaging.

Praktiske detaljer du bør tenke på

Små stekeheller er enkle å ta med seg ut i skog og mark. Stekepanner har ofte sammenleggbare eller avtakbare trehåndtak for enkel transport.

Våre stekeheller har avtakbare ben for å forenkle transporten. Mindre stekeheller er på grunn av sin begrensede dybde mindre egnet for retter som trenger å småkoke over lengre tid, for eksempel gryteretter.

Store stekeheller har den åpenbare fordelen at du kan lage mat til mange.

Stekehellens dybde gjør det enklere å tilberede nudler, ris og gryteretter som krever lite væske. På en stor stekehelle kan du til og med lage forskjellige retter samtidig.

Størrelsen gir deg også bedre muligheter til å temperere stekehellen litt forskjellig avhengig av hva som skal tilberedes. Transport av stekehellen er den åpenbare ulempen som følger med tyngre vekt og større størrelse.

FLYTT MATLAGINGEN UTENDØRS

Bønner med parmesan, hvitløk, urter og sitron

Et magisk og smakfullt tilbehør til alle typer grillede pølser, kjøtt, kylling og stekte grønnsaker.
Oppskrift for 4 porsjoner

Du trenger

  • 2 bokser med store hvite bønner
  • 5 fedd hvitløk
  • 1 knippe salvie
  • 2 sitroner
  • 150 g parmesanost
  • Timian
  • Olivenolje (helst en litt finere variant)
  • Flaksalt

Server med stekt kål, et godt surdeigsbrød, aioli og gjerne lammepølser. Men den fungerer også godt med et stykke kjøtt eller kylling.

Slik gjør du

  1. Skjær hvitløken i fine skiver. Hell rikelig med olivenolje i pannen og stek urter og hvitløk på svak varme til hvitløken er helt myk og salvien litt sprø.
  2. Tilsett bønnene (uten væsken) og enda mer olivenolje, slik at bønnene nesten svømmer i oljen.
  3. Press saften av 1,5-2 sitroner for å gjøre oljen skikkelig syrlig.

PAELLA - EN SPANSK RISRETT SOM ER PERFEKT Å TILBEREDE PÅ STEKEHELLE

Den elskede retten Paella har fått navnet sitt fra kjelen den tilberedes i, etter det valencianske ordet for stekepanne. Du kan smaksette den etter hva du og gjestene dine liker, men den vanligste varianten består av sjømat, kylling og grønnsaker, gjerne smaksatt med safran.

Paella med reker, grønne erter og suger snaps

Oppskrift for 4 porsjoner. 

Du trenger

  • 1 liter vann blandet med 2 ss buljong
  • Olivenolje
  • Salt og pepper
  • 1 hakket gul løk
  • 3 hakkede hvitløksfedd
  • 1 hakket chilifrukt
  • 1 strimlet rød paprika
  • 3 dl rundkornet ris
  • 0,5 g safran
  • 300 g pillede reker
  • 150 g grønne erter
  • 150 g sukkererter
  • Pynt: sitronbåter og hakket fersk persille

Slik gjør du

  1. Varm opp oljen i stekepannen og stek løken sammen med hvitløk og hakket chili.
  2. Tilsett ris og safran. Hell i buljongen slik at den dekker risen. Fortsett å tilsette buljongen, litt om gangen, til risen nesten er ferdig kokt. Rør godt rundt.
  3. Tilsett paprika og erter.
  4. Når risen er ferdig, tilsett reker og sukkererter etter smak
  5. Pynt med sitronbåter og hakket fersk persille

RENGJØRING OG VEDLIKEHOLD

Hällmark er kjent for å lage stekeheller av støpejern av høyeste kvalitet. Stekehellene er robuste, pålitelige og leverer gode matlagingsresultater.
Her deler vi noen praktiske tips for å ta vare på støpejernshellen din og holde den i utmerket stand over tid. Ved å følge disse tipsene kan du
opprettholde non-stick-overflaten som gjør matlagingen til en fryd.

Her er noen praktiske tips for vedlikehold av stekehellen!

  1. La stekehellen avkjøles helt før rengjøring for å unngå varmesjokk og skader på støpejernet.
  2. Bruk en børste eller stekespade til å fjerne matrester forsiktig mens platetoppen fortsatt er varm. Vær forsiktig for å unngå brannskader.
  3. Skyll stekehellen grundig med varmt vann for å fjerne matrester uten å bruke såpe, da dette kan påvirke den naturlige non-stick-overflaten og smaken på fremtidige retter.
  4. Tørk stekehellen grundig med en tørr klut eller tørkepapir for å fjerne overflødig fuktighet og forhindre rustdannelse.
  5. Smør et tynt lag med vegetabilsk olje eller matolje over hele overflaten etter at stekehellen har tørket for å bevare non-stick-egenskapene og forhindre rust.
  6. Oppbevar deretter stekehellen på et tørt sted med god luftsirkulasjon for å unngå riper, og unngå bruk av såpe for å bevare den naturlige non-stick-overflaten.
hallmark-logo.png

Hällmark

Hällmark är er en svensk produsent av kokeplater. De har kokeplater i forskjellige størrelser som kan brukes over åpen ild eller med gassbrenner. Med Hällmarks produkter kan du lage mat utendørs hele året.

Før i tiden, når vi i Skandinavia jobbet på kullmile eller ute i skogen, ble maten tilberedt over åpen ild. Deretter ble det brukt stekepanner som ble plassert oppå bålet. På denne måten kunne du steke reinsdyr- eller elgkjøttet ditt. Før var slik at vi brukte stekepannene våre av praktiske årsaker, mens det i dag er forbundet med godt selskap og en hobby. Maten smaker sikkert litt ekstra når den tilberedes i godt selskap midt i skogen eller hvorfor ikke på en strand?

Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker